Tänään on luvassa sateita. Syksy on saapunut todenteolla. Ei haittaa yhtään, minusta on kiva tepsutella märällä asvaltilla ja ihailla värikkäitä lehtiä lehtiä, jotka tarttuvat siihen tiputtuaan.

Syksyllä tekee aina mieli laittaa kotia uuteen uskoon. Olenkin ompelukone sauhuten päällystänyt uudelleen joitakin tyynyjä ja yhden löhötuolin ja aloittanut maalausprojektin keittiön tuolien ja pöydän kanssa. Käytän hyväkseni tätä energiaa, jota epäilen raskaushormonien tuotoksesksi. Olen saanut ommeltua kiinni napin joka irtosi housuista jo viime keväänä ja viimeistelin pienet potkarit jotka ompelin aikanaan Tyttöselle, mutta jäivät käyttämättä kun en jaksanut laittaa niihin kuminauhaa.

Tänään tuli ensimmäinen äitiyspäiväraha. Mukavan kokoinen potti, joka kuitenkin hupeni vuokraan, ilkeään laskupinoon ja tuplavaunujen osamaksuerään... Välillä on niin tympeää olla yksin perheen ainoa elättäjä. Ukon opintotuella ei vaunuja ostella. Jäi tuosta rahasta kuitenkin sen verran, että ajattelin käydä shoppaamassa itselleni vähän hyvää mieltä kunhan kaupat aukeavat.

Eilen kävin siskoni kanssa leffassa ja täytyy sanoa, että tunti ja 40 minsaa on ehkä liikaa paikallaan istumista raskaana ollessa. Kaiken lisäksi viereeni osui se ainoa henkilö koko salissa, joka yski sen kuuloisena, että on juuri ollut kovassa räkätaudissa. Toistaiseksi olen pöpöiltä säästynyt, mun tuurilla pukkaa jotain lenssua sitten synnytykseen...

Synnytyksestä puheen ollen, nyt on alkanut taas vähän pelottaa. En ole vielä päättänyt tarvitsenko uuden pelkopoliajan vai en. Ensi maanantaina on kontrollikäynti äippäpolilla tuon pienen sf-mitan tiimoilta. Täytyy katsoa sen jälkeen.

Pienet varpaat nävertävät kylkiluideni alla. Lauantaina tämä vauva on sitten täysiaikainen. Ihana rajapyykki! :)

U.N.Owen rv 36+4

P.s. Tänään en ole niin väsynyt raskauteen, kun viime kirjoituksessa.