Tyttönen on raivonnut yötä päivää merkillisesti koko alkuviikon. Eilen löysin syyllisen: Pieni valkoinen hampaankulma pilkotti ylhäällä ikenessä. Myönnän viime yönä miettineeni, että onneksi pääsee sairaalaan karkuun tätä meteliä yhdeksi päiväksi... 

Eilen kävin ravitsemusterapeutin juttusilla. Tyttöselle saa ruveta kokeilemaan soijajugurttia ja kaura- ja riisijuomia. Erikoiskorvikkeen kanssa ei kuulemma tarvitse tässä vaiheessa enää pelata. Olen todella iloinen siitä! Kokeilimme eilen kaurajuomaa, eikä siitä tullut mitään oireita ja Tyttönen piti siitä. Otamme sen nyt ruokavalioon rintamaidon lisäksi. Ei tarvitse lapsiraukan syödä niin vetisiä ruokia enää. Yksinään kaurajuoma ei riitä alle vuoden ikäiselle, joten toivon että imetys ei nyt kaadu tuohon leikkaukseen. Pari kuukautta vielä pitäisi jatkaa.

Täti punainen ilmoittelee jo etukäteen ensi viikonlopun visiittiään. Kipeitä hormoninäppyjä on puskenut taas kaulalle ja poskiin. Ärsytyskynnys on myös madaltunut. Yritän olla ajattelematta vauvaprojektia ja sen viivästymistä. Viime päivinä minulla on ollut kaksi käyntiä sairaalalla. Väistämättä pääni kääntyi kuikuilemaan äitiyspolin ja synnytysosaston suuntaan ohittaessani niitä. Huomenna menen sinne taas. Leikkauspöytä odottaa.