Asunto asiat näyttävät järjestyvän parhain päin. Puhuimme Ukon kanssa eilen ja päätimme antaa toiselle lapselle luvan tulla. Ukko ei halua ottaa mitään paineita asiasta, tulee kun on tullakseen asenteella. Tyypillistä miesmeininkiä. No, ei tarttee ottaa paineita, mä kyllä viettelen sen tärppipäivinä kertomatta milloin ne on, jos se niin haluaa. :)

Nyt mäkin sitten pääsen harrastamaan vauvakuumeisten naisten yleisiä paheita, eli oireiden bongailua ja liian aikaista testailua. Onneksi on kuumeilijoiden keskustelupalstat, missä voi ruotia näitä olemattomia raskausoireita ja haamuviivoja. Ukko säästyy pahimmalta. ;)

Oon tehny tässä pariin otteeseen varmistustestejä minipillereistä huolimatta, kun menkat on ollut synnytyksen jälkeen mitä sattuu. Se nega on tuntunut pettymykseltä silti, vaikkei mitään tsänssejä ole edes ollut. Käsittämättöntä.

Pitää varautua siihen, että pettymyksiä on luvassa lisää. En uskalla toivoa kovin nopeaa plussausta. Tyttönen antoi odottaa itseään miltei kaksi vuotta. (Tosin yritys ei ollut aina aktiivista.)

Paitsi kuulemma raskauden jälkeen raskautuu yleensä helpommin uudelleen... Siihen ajatukseen tuudittautuen ostan superherkkiä testejä ja alan laskea päiviä testihetkeen. (ja todennäköisesti testaan liian aikasin.)