Täti ei tullutkaan tänään, vaikka niin odotin. En kyllä löytänyt tikuilla ovistakaan silloin kuin olisi pitänyt. Viisi päivää tikutin negaa ja sitten lopetin turhautuneena. Parin päivän tauon jälkeen tikutin plussan. Jos se  nyt oli edes plussa. Ovulaatiotestissähän pitää olla tasan yhtä vahvat viivat tai testi on nega. Vaikeita tulkita. Ovishan saattoi mennä niiden kahden päivän aikana kun en tikuttanut.

Mulla oli koko viime viikon ihan pms-olo. Olin jo ihan varma, että punainen paholainen iskee kimppuun, mutta ei. Nyt kaikki oireet ovat hävinneet ja menkkoja ei vielä näy. Jospa ne olikin ovulaatio-oireita? Sitten tässäkin kierrossa olisi mahdollisuuksia. Voi kunpa nyt....!

Lopetin yöimetyksen kokonaan pari päivää sitten. Olin ihan varma että huuto on kauhea, mutta kaksi ensimmäistä yötä onkin mennyt yllättävän hyvin. Yöimetys hankaloittaa raskaaksi tulemista, joten toiveeni ovat vähän korkeammalla sitten seuraavaan kiertoon.

Päivät matelevat. Ensi viikoloppuna voisi testata, jos ei hanat aukea ennen sitä. Kaverille on syntynyt vauva. Sitä olisi tarkoitus käydä katsomassa lähipäivinä. Ja vauvakuume nousee taas kattoon asti...