Testasin elämäni ensimmäisen ovulaatiotestin eilen. Tyylipuhdas nega. Ei haamun haamuakaan. Elättelen vieläkin toiveita, että tämä kierto olisi normaalin mittainen ja menkat tulisivat vasta parin viikon päästä. Tai mielummin ei ollenkaan...

Testaamisestakin voi ilmeisesti kehitellä pakko-oireisen häiriön. Tästä kärsivä testailee kierron aikana ensin kasapäin ovistestejä ja sitten raskaustestejä koettaen tulkita tulokset positiiviseksi, vaikka ne olisivat negoja. Hän on erityisen masentunut kuukautisten aikana, koska silloin ei voi testailla.Hän vaihtelee testimerkkejä ja testipäiviä ja spekuloi keskustelupalstalla voiko testi olla väärässä tai viallinen näytettyään negaa, joka ei mitenkään oireiden perusteella voi olla mahdollinen. Saatuaan vihdoin ne kaksi maagista viivaa pakko-oireinen testailija kusta ruikkii kaikkiin mahdollisiin testimerkkeihin (viimeisenä siihen kallisseen clearbluen digitaaliseen) ja ottaa valokuvat testeistään joihin on merkattu testipäivät ja kellonajat. Sitten hän julkaisee todisteet keskustelupalstalla.

Minulla on kaikki eväät tähän touhuun: kasapäin ovistestejä kaapissa ja polttava vauvakuume. Voisin perustaa oman keskustelupalstan testailijoille. Kahta viivaa metsästäessä. Laita kuvia testeistäsi ja tulkitse niitä yhdessä muiden kanssa. Tervetuloa!

Että näin.

Minä lähden nyt tekemään ovistestiä.