Eilinen postaukseni oli varsin toivotonta tekstiä. Toisaalta kirjoitin sen heti, kun olin lukenut juttuja netistä. Juttuja joiden tosipohja on vähintäänkin kyseenalainen. Nyt en edes pohdi koko asiaa sen enempää, vaan jatkamme eloa ja yrittämistä kuten ennenkin. Lääkäri lausukoon mielipiteensä sitten helmikuussa. Tuskin ne määräisivät hedelmällisyyteen radikaalisti vaikuttavaa lääkettä mainitsematta mitään asiasta.

Täti punainen pakkailee kamojaan ja poistuu kohta takavasemmalle. Oviksen metsästyskausi julistetaan alkaneeksi ensi viikolla. Luin jostain vinkin, että ovisliuskoja voi puolittaa ja siten säästää rahaa. Pitää tehdä yksi testi kappale. Miksei tikku toimisi moitteettomasti puolet kapeampanakin. Miehet haluavat aina tehdä asioista "teknisempiä" ja ukko ehdottikin, että ostetaan sellainen digitaalinen ovulaatiotikku (lue:clearblue). Se on kyllä turhan kallis minusta.

Kävin shoppailemassa lisää hyvää mieltä: Anne Geddesin kuvista kootun ihastuttavan kalenterin. Sitä jaksaa ihailla päivästä toiseen... :)  Tyttönen osaa olla varsinainen rasite kaupoissa nykyään. Hän on keksinyt, että rattaissa istuessa voi ohimennen repiä ja rääpiä kaikkea. Ruuhka-aikana kiusallisilta tilanteilta ei voi välttyä. (Paitsi ehkä liistraamalla kakaran kädet jeesusteipillä rattaiden laitoihin kiinni.)