Tänä aamuna kaikki tuntuu todella masentavalta. Viikonloppuna tuli käytyä baarissa ja puhuttua läpiä päähäni. Plaah, toivottavasti ei seuraa mitään jälkipyykkiä. Taas hyvä muistutus miksi yleensä otan alkoholia harvoin. En osaa käyttäytyä sitten lainkaan.

Ensi viikoloppuna olisi tärppipäivät, jotka täytyy ilmeisesti jättää käyttämättä hyödyksi. Ei siis jännäilyä vielä tähän kiertoon.  :(    Harmittaa. 

Raha-asiatkin ahdistaa. Pelkään etten saa säästettyä sitä helvetinmoista rahakasaa mikä tarvitaan takuuvuokraan ja ensimmäiseen vuokraan, jos mielii muuttaa pois tästä ahtaasta kolosta. Melkein pari tonnia siihen tarvitsisi olla varattuna. Ukon 200 euron opintotuki ei paljon lämmitä. Munkin hyvät äitiyslomarahat päättyy jouluaattona. Onneksi tulee hyvät palautukset.

Maitoallergiselle lapselle ei tahdo löytyä puurojauhoja. Miltei kaikkiin on lisätty maitojauhetta. Yritin tänään tarjoilla elovena hiutaleista tehtyä puuroa, jota olin soseuttanut sauvasekoittimella pienemmäksi (Tyttönen kun on varsinainen sihtikurkku). Ei oikeen uponnut. ja nyt kaikki paikat syöttötuolin läheisyydessä on täynnä tahmeaa kaurapuuroa. Toimii kuin pikaliima. Samaisella seoksella saisi varmaan irroneen kengänpohjankin korjattua.

Kai se on pakko kerätä itsensä ja mennä vaikka kaupungille käymään tai ystäviä tapaamaan. Pääkoppa leviää, jos jään kotiin märehtimään murheitani.